Kilpailuta lainat tai hae helposti yhteishakijan kanssa

Freedom Rahoitus kilpailuttaa vakuudettomat lainat ja sillä on yli 10 yhteiskumppania. Freedom Rahoituksen kautta lainanhakija voi yhdellä lainahakemuksella saada monia lainatarjouksia. Freedom Rahoitus tarjoaa myös lainanhakijalle lainaneuvojan, joka voi auttaa sopivimman lainatarjouksen valitsemisessa.

Lainanhakijan on mahdollista hakea Freedom Rahoituksen kautta lainaa 500- 50 000€ yhdellä hakemuksella. Lainan takaisinmaksuajaksi on mahdollista saada 1-15 vuotta. Mahdollista on hakea tämän palvelun kautta myös joustoluottoa 500-50 000€. Joustoluoton asiakas voi nostaa silloin kun tarvitsee ja maksaa korot vain nostamastaan erästä. Lainan korkoon vaikuttavat monet tekijät ja se määräytyy vaikkapa laina-ajan, lainan määrän ja lainanottajan takaisinmaksukyvyn yhteisvaikutuksesta tietyn suuruiseksi.

Lainanhakija voi myös yhdistää aikaisempia lainoja Freedom Rahoituksen kautta hakemallaan lainalla ja sillä tavoin vaikkapa säästää koroissa tai muissa lainanhoitoon liittyvissä kuluissa.

Lainanhakijan tulee olla yli 18/20-vuotias luottokelpoinen henkilö, jolla on myös vakituisia tuloja. Kulutusluottoa, joustoluottoa ja käyttöluottoa voivat saada jo 18-vuotias henkilöt, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä luottotiedoissa ja on vakituiset palkka-, eläke- tai muut tulot. Voit myös halutessasi hakea lainaa yhteishakijan kanssa.

Lainahakemuksen voi tehdä Freedom Rahoituksen verkkosivuilla tai puhelimitse soittamalla Freedom Rahoituksen asiakaspalveluun. Lainahakemus on mahdollista tehdä myös yhteishakemuksena toisen hakijan kanssa ja se parantaa lainansaantimahdollisuuksia eritoten silloin, kun haussa on iso summa. Lainatarjoukset lähetetään asiakkaalle ja hän voi vertailla niitä OmaTili-palvelussa, joka löytyy Freedom Rahoituksen sivustolta. Lainanhakijalle maksetaan rahat tilille myönteisen lainapäätöksen jälkeen yleensä 1-3 arkipäivän kuluessa.

Freedom Rahoituksen asiakaspalvelun tavoittaa puhelimitse ja sähköpostilla. Myös OmaTili-palvelun kautta asiakkaan on mahdollista seurata omia tietoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *