Pienlaina on jopa pelastanut lemmikin hengen

Pikalainapalvelu Ferratum piti jonkin aikaa sitten pienimuotoisen kilpailun, jossa ihmiset kertoivat omia kokemuksiaan pikalainoista. Oli positiivien yllätys huomata, että suurimman osan kilpailuun osallistuneiden kokemukset vipeistä olivat erittäin myönteisiä, ja eräässä tapauksessa pikavippi oli jopa pelastanut kertojan lemmikin hengen.

Kertojan, jonka lemmikin hengen pikalaina oli pelastanut, tarina oli alkanut kun lemmikki oli syönyt ulkona ollessaan jotain sopimatonta, ja tullut sairaaksi. Kun sairastelua oli jatkunut iltaan asti ja se oli mennyt vain pahempaan suuntaan, oli suunnaksi otettava tietysti eläinlääkäri. Eläinlääkärissä kertoja koki kuitenkin melkoisen yllätyksen, kun eläinlääkäri ei suostunut hoitamaan lemmikkiä lainkaan, ellei hoitoa maksettaisi saman tien.

Mahdollisuutta laskutukseen ei siis ollut lainkaan. Kertojalla ei kuitenkaan ollut lainkaan rahaa, ja lemmikin tila näytti pahenevan entisestään. Kertoja oli miettinyt, mitä hän voisi tehdä, kunnes mieleen oli juolahtanut että onhan hänellä mahdollisuus ottaa pikavippi. 100€ vippi riitti eläinlääkärikuluun vallan mainiosti, ja rahaa jäi vielä muutama kymppi ylikin.

Mikä parasta, kertoja oli löytänyt vippivertailua käyttämällä palvelun, jossa oli uusille asiakkaille tarjolla täysin ilmaista lainaa, joten kertoja ei joutunut maksamaan lainastaan lainkaan kuluja. Myös lainan hakeminen oli täysin ilmaista. Näin ilmainen pienlaina siis pelasti kertoja lemmikin hengen.