Pikavippi auttaa arkisissa menoissa

Kaikki ei aina mene niinkuin elokuvissa, ja rahat pääsevät loppumaan. Jos palkkapäivään on vielä aikaa, ja maha ääntelee nälkäisenä, on rahaa saatava jostakin. Silloin kannattaa hakea lainaa netistä. Pikavippipalvelut tarjoavat lainaa ilman vakuuksia erittäin edullisin kustannuksin, jopa huomattavasti pankkeja edullisemmin. Saat pienen ja lyhytaikaisen lainan, jolla voit rahoittaa esimerkiksi ruokaostoksesi seuraavaan palkkapäivään saakka.

Pikavipit ovatkin tarkoitettu nimenomaan seuraavaan palkkapäivään saakka otettaviksi lainoiksi, ja siksi ne tunnetaankin Amerikassa, josta ne ovat kotoisin, nimellä ”Payday loans”. Suomessa suosituin vaihtoehto on 200€ vippi, mutta myös esimerkiksi vippi 100€ on hyvin usein otettu laina. Suomessa pikavippejä on tarjottu jo vuodesta 2005 saakka, ja ensimmäinen Suomessa toimintansa aloittanut vippipalvelu on Ferratum Finland Oy:n omistama Tekstivippi.

Pikavipin saat myönteisen luottopäätöksen jälkeen tilillesi yleensä välittömästi, olettaen että kellonaika on jotain aamu seitsemän ja ilta yhdentoista väliltä. Yöllä vippejä ei makseta lainkaan, sillä laki kieltää sen. Pikalainat ovat pääasiallisesti 5-1500 euron suuruisia, joten vipit voivat auttaa monenlaisten menojen rahoittamisessa, kuten vaikkapa uuden tiskikoneen tai television hankinnassa.

Vipit ovat nykyään todella edullisia, ja parhaimpia tarjouksia hyödyntämällä voit saada jopa täysin ilmaista lainaa ilman vakuuksia. Pikalainat auttavat siis aina kun vain tarvitset, ja lainasi vertailemalla saat sen aina edullisimpaan mahdolliseen hintaan!