Rahoituslaitos

Rahoituslaitos tarjoaa palvelun, jonka kautta lainanhakija saada yhdellä lainahakemuksella monia lainatarjouksia vakuudettomista kulutusluotoista ja pikavipeistä. Haettavan lainan summa voi vaihdella 100-50 000€ välillä. Maksuaikaa lainalle voi saada 1-10 vuotta.

Rahoituslaitos välittää lainahakemuksen sellaisille yhteistyökumppanilleen, joilta lainanhakija voi saada edullisimman lainatarjouksen. Rahoituslaitoksen lainahakemuksen täyttäminen, lähettäminen, lainatarjousten saaminen eli koko lainanhakuprosessi on lainanhakijalle maksuton. Lainanhakija ei myöskään sitoudu vastaanottamaan lainatarjousta lähettämällä hakemuksen Rahoituslaitoksen kautta.

Rahoituslaitoksen kautta lainaa voivat hakea maksukykyiset täysi-ikäiset henkilöt, joilla on suomalainen sosiaaliturvatunnus. Lainanhakijan luottotiedot pitää olla myös kunnossa. Lainanhakija voi hakea lainaa yksin tai yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakijan kanssa lainanhakeminen voi parantaa lainansaantimahdollisuuksia.

Lainaa haetaan täyttämällä yksi hakukaavake Rahoituslaitoksen verkkosivuilla. Kun hakemus on täytetty ja lähetetty, Rahoituslaitos edelleen välittää sen sopivalle yhteistyökumppanille ja he lähettävät lainatarjoukset lainanhakijalle. Lainanhakija tekee aina rahoitussopimuksen rahoittajan kanssa kyseisen rahoittajan verkkosivuilla. Se tapahtuu usein allekirjoittamalla sähköisesti verkkopankkitunnuksilla lainasopimus.

Rahoituslaitoksen rooli on lainahakemuksen välittäminen yhteistyökumppaneille. Lainan korot, kulut ja muut lainaehdot vaihtelevat eri pankeilla ja rahoittajilla eikä Rahoituslaitos määritä niitä tai vastaa niistä. Rahoituslaitoksen sivustolla on myös lainataulukko, jossa näkyvät erilaisilla lainasummilla ja takaisinmaksuajoilla suuntaa antavasti summat, jotka maksetaan takaisin.
Rahoituslaitokseen lainanhakija voi olla yhteydessä sähköpostin välityksellä.

Täytä lainahakemus ja hae lainaa ilman takaajaa Rahoituslaitoksen sivuilla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *